Restaurant

Om de week openen wij op woensdagavond de deuren van het schoolrestaurant om gasten te laten genieten van een 3-gangendiner. Bereid en geserveerd door onze vierdejaars leerlingen. Op deze pagina staat hier meer informatie. Dit schooljaar zijn alle data al volgeboekt. Volg onze sociale media kanalen om op de hoogte te blijven van nieuwe data.

Restaurant

Op het Spaarne College krijgen onze leerlingen van het profiel Horeca, bakkerij & recreatie (HBR) onder andere les in het restaurant. Onder leiding van bevlogen docenten leren zij de fijne kneepjes van het vak.

Openingstijden

Het schoolrestaurant wordt om de week op woensdag van 17:00 tot 18:30 uur geopend voor gasten. Met een reservering is iedereen welkom. Onze vierdejaars leerlingen van HBR bereiden en serveren de gerechten. In het schoolrestaurant doen zij (praktijk)ervaring en kennis op waarmee wij ze voorbereiden op hun examen en de toekomst.

3-gangendiner schoolrestaurant
Schoolrestaurant Spaarne college2
Schoolrestaurant Spaarne College

3-gangendiner

U kunt om de week op woensdag een 3-gangendiner bij ons in het schoolrestaurant komen nuttigen. Heeft u dieetwensen of allergieën geef dit dan door bij het maken van een reservering.

Ingang schoolrestaurant

De ingang van het restaurant bevindt zich aan de linkerzijde als u voor de hoofdingang van de school staat. Parkeren is gratis in de omringende parkeervakken bij school.

Kosten

Voor €15,- per persoon krijgt u een 3-gangendiner inclusief koffie of thee. Gelieve vragen wij u in het restaurant te betalen met de pinpas.

Reserving annuleren

Mocht u helaas verhinderd zijn laat dit ons dan uiterlijk de maandag vóór de reserveringsdatum weten via de mail.

 

Reserveren

Het restaurant is dit gehele schooljaar al volgeboekt. Volg onze sociale media kanalen om op de hoogte te blijven van nieuwe data.

Dineren is uitsluitend mogelijk op reservering.