Restaurant

Om de week openen wij op woensdagavond de deuren van het schoolrestaurant om gasten te laten genieten van een 3-gangendiner. Bereid en geserveerd door onze vierdejaars leerlingen. Op deze pagina vindt u hierover meer informatie en kunt u reserveren.

Restaurant

Op het Spaarne College krijgen onze leerlingen van het profiel Horeca, bakkerij & recreatie (HBR) onder andere les in het restaurant. Onder leiding van bevlogen docenten leren zij de fijne kneepjes van het vak.

Openingstijden

Het schoolrestaurant wordt om de week op woensdag van 17:30 (start diner) tot 19:00 uur geopend voor gasten. Met een reservering is iedereen welkom. Onze vierdejaars leerlingen van HBR bereiden en serveren de gerechten. In het schoolrestaurant doen zij (praktijk)ervaring en kennis op waarmee wij ze voorbereiden op hun examen en de toekomst.

Horeca, bakkerij en recreatie - spaarne college
Horeca, bakkerij en recreatie - spaarne college2
Horeca, bakkerij en recreatie - spaarne college4

3-gangendiner

U kunt om de week op woensdag een 3-gangendiner bij ons in het schoolrestaurant komen nuttigen. Heeft u dieetwensen of allergieën geef dit dan door bij het maken van een reservering.

Ingang schoolrestaurant

De ingang van het restaurant bevindt zich aan de linkerzijde als u voor de hoofdingang van de school staat. Parkeren is gratis in de omringende parkeervakken bij school.

Kosten

Voor €18,- per persoon krijgt u een 3-gangendiner. Gelieve vragen wij u in het restaurant te betalen met de pinpas.

Reserving annuleren

Mocht u helaas verhinderd zijn laat dit ons dan uiterlijk de maandag vóór de reserveringsdatum weten via de mail.

Reserveren

U kunt uw reservering maken via het systeem van de Fork