Restaurant

Iedere woensdagavond openen we de deuren van het schoolrestaurant om gasten te laten genieten van een 3-gangendiner, bereid en geserveerd door onze vierdejaars leerlingen. Op deze pagina staat hier meer informatie over en leest u hoe u kunt reserveren.

Restaurant

Op het Spaarne College krijgen onze leerlingen van het profiel Horeca, bakkerij & recreatie (HBR) onder andere les in het restaurant. Onder leiding van bevlogen docenten leren zij de fijne kneepjes van het vak.

Openingstijden

Het schoolrestaurant wordt iedere woensdag van 17:00 tot 18:30 uur geopend voor gasten. Met een reservering is iedereen welkom. Onze vierdejaars leerlingen van HBR bereiden en serveren de gerechten om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op hun examen.

3-gangendiner schoolrestaurant
Schoolrestaurant Spaarne college2
Schoolrestaurant Spaarne College

3-gangendiner

U kunt iedere woensdag een 3-gangendiner bij ons in het schoolrestaurant komen nuttigen. Heeft u dieetwensen of allergieën geef dit dan door bij het maken van een reservering.

Ingang schoolrestaurant

De ingang van het restaurant bevindt zich aan de linkerzijde als u voor de hoofdingang van de school staat. Parkeren is gratis in de omringende parkeervakken bij school.

Kosten

Voor €15,- per persoon krijgt u een 3-gangendiner inclusief koffie of thee. Gelieve vragen wij u in het restaurant te betalen met de pinpas.

Reserveren

Dineren is uitsluitend mogelijk op reservering.

reCAPTCHA is required.