Aan alle enthousiaste aanmelders voor de brugklas hebben wij heel goed nieuws mee te delen. Iedereen die zich tot nu toe heeft aangemeld voor de brugklas is definitief geplaatst. Wij zijn als school heel trots op de 180! aanmeldingen voor de nieuwe brugklas.

Wat betekent dit voor de aanmelders?

Alle leerlingen die zich hebben aangemeld voor de brugklas ontvangen zo spoedig mogelijk een bevestigingsbrief van de plaatsing. Ondanks het coronavirus lopen de zaken gewoon door en zijn wij druk bezig met de verwerking van alle aanmeldingen.

Overstap van basisschool naar middelbare

Het is natuurlijk best een spannende stap om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan. Wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom nodigen we alle brugklassers uit op school voordat het schooljaar in augustus begint. De kennismakingsmiddag staat gepland op woensdagmiddag 17 juni. Tijdens deze middag maken de leerlingen kennis met hun mentor en klasgenoten. Alle brugklassers krijgen voor deze middag natuurlijk nog een uitnodiging met de exacte tijd.

Nieuws via social media

Start je aankomend schooljaar op het Spaarne College of ben je gewoon nieuwsgierig naar onze school? Dan raden wij aan om naast onze website, ook onze social media kanalen te volgen. Wij delen via Facebook en Instagram leuke en belangrijke nieuwtjes over onze school.

Vragen over het aanmelden

Vragen over een aanmelding of over ons aanmeldsysteem kun je ons stellen via aanmelden@spaarnecollege.nl.