Wij vinden het heel leuk dat we alle brugklassers kunnen uitnodigen voor de kennismaking met de klas en mentor aanstaande woensdag 17 juni!

Waar is de kennismaking?

We ontvangen alle brugklassers in de aula van onze school. Daarna wordt iedereen opgedeeld in zijn of haar mentorklas en ga je met elkaar naar een apart lokaal. Dit is een kennismaking voor leerlingen en niet voor ouders/verzorgers. Zij krijgen bij de start van het schooljaar een eigen kennismakingsavond met de mentor.

Hoe lang duurt het?

Het programma zal ongeveer een uur/anderhalf uur duren.

Hoe laat begint de middag?

  • 13:30 uur                Klas 1Ba en 1Bb
  • 13:45 uur                Klas 1Bc en 1Bd
  • 14:00 uur                Klas 1KGTa en 1KGTb
  • 14:15 uur                Klas 1KGTc en 1KGTd
  • 14:30 uur                Klas 1KGTe en 1KGTf
  • 14:45 uur                Klas 1KGTg

Wat gaan we doen?

Tijdens deze kennismaking informeren we leerlingen over de indeling van de klassen en maak je kennis met klasgenoten en je mentor.

Er wordt deze middag ook een portretfoto gemaakt en we geven informatie mee voor thuis. Daarin staat alles om goed te kunnen starten op de eerste lesdag. De eerste schooldag zal zijn op donderdag 20 augustus, we beginnen dan met een introductieprogramma.

Niet vergeten

Voor de praktijklessen die brugklassers gaan volgen, heb je een halsschort nodig die je tijdens de kennismakingsmiddag kunt krijgen. De kosten hiervoor zijn € 16,00. Dit moet vóór 17 juni overgemaakt worden op: NL47 RABO 0373 5775 40 t.n.v. Spaarne College onder vermelding van “halsschort” en de naam van de leerling.

Kun je er niet bij zijn?

We gaan er natuurlijk vanuit dat iedereen er bij kan zijn, maar laat het ons weten als je 17 juni niet kunt!  Afmelden kan via info@spaarnecollege.nl. Wij sturen de informatie over de start van het nieuwe schooljaar dan naar je huisadres toe.

Wij hebben er veel zin in. Jullie ook? Tot woensdag 17 juni!