Hoe spreken leerlingen jou aan?

Meneer de Schepper.

Wat is jouw functie?

Ik ben docent bij het profiel Groen en ik ben mentor van een klas.

Stel jezelf voor in één, creatieve zin

Ik ben meneer de Schepper en ik ben de wannabe Freek Vonk van de school. Vaak ben ik te vinden tussen de gave dieren zoals slangen, chinchilla’s en prachtige planten van het Spaarne College.

Waarom werk jij voor het (toekomstige) Spaarne College?

Ik kijk erg uit naar nieuwe uitdagingen. Zo ook naar de uitdaging die het Spaarne College gaat heten. Op het Spaarne College komen drie scholen samen en zullen we door onze kennis en expertise met elkaar te delen de beste vmbo-school uit de omgeving worden.

Wat vind jij het leukste aan het (toekomstige) Spaarne College?

Door de kleine klassen is er veel ruimte voor persoonlijk contact met de leerlingen, het is fijn om ook over andere dingen dan alleen schoolzaken te kletsen. Daarnaast vind ik het zelf erg belangrijk dat de dieren het goed hebben op het Spaarne College. De school heeft prachtige, grote hokken gemaakt waar de dieren erg gelukkig zullen zijn!

Wat wil jij betekenen voor de nieuwe school?

Ik wil leerlingen graag kennis laten maken met de natuur om ons heen en dat kan in het profiel Groen. Ik ben altijd blij als leerlingen na Praktische Profiel Oriëntatie (PPO – Praktijk) een weloverwogen keuze kunnen maken en zelf bepalen of Groen wel of niet bij hun past.

Wat wil jij leerlingen/ ouders meegeven over het voortgezet onderwijs of over het Spaarne College?

Wanneer je een school zoekt waar je veel verschillende ervaringen op wilt doen in een veilige omgeving, met veel aandacht voor jou, dan is het Spaarne College de juiste plek voor jou!