Hoe spreken leerlingen jou aan?

Mevrouw Buij.

Wat is jouw functie?

Ik ben mentor van klas 1 en docent Lichamelijke Opvoeding.

Stel jezelf voor in één, creatieve zin

Sportief, gezellig en sociaal.

Waarom werk jij voor het (toekomstige) Spaarne College?

Ik vind het leuk om met vmbo-leerlingen te werken. Ook word ik er blij van om leerlingen kennis te laten maken met verschillende sporten. Tot slot maakt het helpen van mijn mentorleerlingen mijn werk compleet. Graag ondersteun ik leerlingen waar nodig, om ze vooral een gezellige schooltijd te bieden.

Wat vind jij het leukste aan het (toekomstige) Spaarne College?

Het werken met kleine klassen, zodat het contact tussen mij en de leerlingen nog beter wordt. Verder kun je de ontwikkeling van leerlingen meemaken van klas 1 t/m klas 4. Dat is super mooi om te zien! Ook kijk ik uit naar het samenwerken met nieuwe collega’s. Er zullen nieuwe ideeën ontstaan voor ons vak (LO).

Wat wil jij betekenen voor de nieuwe school?

Ik wil dat leerlingen na hun schoolcarrière op het Spaarne College terugkijken op een leuke, sportieve en leerzame schooltijd. Verder wil ik leerlingen kennis laten maken met veel verschillende sporten.  Zodat iedereen binnen één of meerdere sporten een succeservaring beleeft.

Wat wil jij leerlingen/ ouders meegeven over het voortgezet onderwijs of over het Spaarne College?

Het Spaarne College is een gezellige vmbo school met lieve leerlingen en gezellige docenten/ personeel. Tegen toekomstige leerlingen zou ik willen zeggen: kies voor het Spaarne College!