Even voorstellen…

 

Hoe spreken leerlingen jou aan?

Als mevrouw Romijn.

Wat is jouw functie?

Ik ben docent kunstvakken en geef PPO-lessen aan leerjaar 2 bij Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR).  

Stel jezelf voor in een zin

Ik zou mezelf omschrijven als vrolijk en creatief.

Even voorstellen - mevrouw Romijn
Wat zijn je hobby’s?

Ik sta thuis graag in de keuken; ik vind het heerlijk om een nieuw gerecht uit te proberen. En bak graag een cake of taart. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar films te kijken of naar muziek te luisteren. Ik vind het dan ook best jammer dat het culturele leven stilstaat in deze coronatijd.

Waar heb je hiervoor gewerkt?

Ik heb hiervoor op een vmbo-school in Amsterdam gewerkt, als docent kunstvakken en recreatie. Daarvoor ben ik werkzaam geweest als reisbegeleider, ik heb voor dat werk veel landen mogen bezoeken in Midden- en Zuid-Amerika en Azië.

Wat vind jij het leukste aan het Spaarne College?

Ik vind het een mooi schoolgebouw, er heerst een prettige sfeer en de leerlingen zijn leuk. Ik ben vaak trots op wat de leerlingen laten zien tijdens de les. 

Wat wil jij betekenen voor de school?

Ik zou, samen met de sectie, het vak kunst en cultuur meer op de kaart willen zetten. Daarnaast vind ik het leuk om bij meerdere activiteiten binnen de school betrokken te zijn.

Wat wil jij leerlingen en ouders meegeven over het voortgezet onderwijs of het Spaarne College?

Ik vind het belangrijk dat onze leerlingen leren om samen te werken en respectvol met elkaar om te gaan. Dat zijn vaardigheden die ik graag mee wil geven aan alle leerlingen.